top of page

Despre Noi 

 

    Clinica medicală Clinic Group este o clinică privată situată în centrul Bacăului, pe str. Războieni nr.7, în preajma hotelului Decebal, în blocul situat între Casa Căsătoriilor și Alpha Bank. Fiind organizată la parterul blocului, accesul este facil, iar pacientul este întâmpinat înca de la intrare de un mediu cald și prietenos, de personal care îl informează și îl îndrumă.

 

    Clinica medicală Clinic Group oferă consultații de specialitate, ambulatorii pentru 20 de specialități medicale, fiind dotată în acest sens cu cabinete moderne, echipate conform standardelor europene.

 

    De asemenea, având în vedere avizarea de către Ministerul Sănătății a noii structuri de spitalizare de zi, putem acorda servicii medicale integrate - ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi pentru specialitățile : Medicină Internă, Neurologie și Alergologie-Imunologie. În acest scop, dispunem de saloane pentru spitalizare de zi calde și primitoare, echipate la standarde europene, cu aparatură performantă, care permite investigarea pacienților din punct de vedere imagistic. Având și punctul de recoltare pentru analize medicale de laborator in aceeași locație, clinica medicală Clinic Group oferă sercivii integrate avantajoase. Spitalizarea de zi permite pacienților accesul rapid și sigur la servicii medicale performante, organizate în pachete promoționale, ce ajută la economisirea de timp și bani, păstrând aceleași standarde înalte de calitate. Toate investigațiile de care aveți nevoie vă sunt puse la dispoziție în pachete ce cuprind: analize medicale, consultații de specialitate, stabilirea diagnosticului de catre medic, monitorizarea bolilor cronice și de specialitate.

 

    În clinica medicală Clinic Group, calitatea actului medical este garantată de îndelunga experiență, notorietate și profesionalismul medicilor care formează echipa medicală, echipă ce are ca permanent obiectiv grija față de pacienți și față de sănătatea acestora.

Pentru programări și audiențe ne puteți contacta, de luni până vineri între orele 07:30 - 19:30 și sâmbăta între orele 08:00-12:00  la numerele de telefon:

     0234 .535.581     
  0754.792.254 
sau pe Facebook
Misiune / Contact

Accesul mass-media 

 1. Nici un reprezentant al mass-media nu are voie sa patrunda in incinta spitalului, decat cu acordul conducerii, in urma unei solicitari scrise sau telefonice si cu permis de vizitare

 2. Reprezentantii mass-media vor fi pe parcursul vizitei insotiti de un paznic al spitalului permanent

 3. Accesul in compartimentele spitalului va fi restrictionat si acordat doar cu avizul medicului coordonator

 4. Legatura dintre spital si mass media este asigurata de purtatorul de cuvant al spitalului, desemnat prin decizie.

 5. Realizarea unui interviu cu echipa manageriala a spitalului se va realiza doar in urma unei solicitari verbale/ scrise si doar cu acordul personal al directorul respectiv

 6. Filmarea in cadrul spitalului nu este permisa decat cu acordul conducerii si a persoanelor implicate

 7. Se interzice preluarea de imagini de tip ,,camera ascunsa; 

 8. Intervievarea pacientilor este posibila doar cu acordul acestora, precum si cu acordul conducerii spitalului.

 9. Intregul personal medical si auxiliar are obligatia de a asigura păstrarea anonimatului pacientului şi a confidenţialităţii acestuia privind internarea şi tratamentul  (în absenţa unui consimţământ scris privind opusul celor de mai sus), în relația cu mass-media.

 

       Acces neingradit pentru presa:

 • Cand insotesc o delegatie oficiala, cu acordul acesteia

 • Insotita de administrator/  alti directori

Purtător de cuvânt:

           0234 .535.581   (Purtător de cuvânt, Administrator: V. Drăgănuță)      
Acces Media
Chestionar

Model Chestionar de Satisfacție Pacient

Chestionar evaluare pacient CG 2023 (1).jpg
bottom of page